PRÓXIMOS CURSOS Y CONFERENCIAS


FORMACIÓN BÁSICA DE ALIMENTACIÓN ENERGÉTICA

EN BARCELONA

Curso teórico y práctico de 6 Seminarios (1 fin de semana al mes).
HORARIO:
Sábado: prácticas de cocina de 10h a 14h y teoría de 15:30h a 18:15h
Domingo - teoría de 9h a 13:30h.

FECHAS: INICIO 24 DE OCTUBRE 2015

SEMINARIO 1:24-25 Octubre 2015
SEMINARIO 2: 28-29 Noviembre 2015
SEMINARIO 3: 12-13 Diciembre 2015
SEMINARIO 4: 23-24 Enero 2016
SEMINARIO 5: 27-28 Febrero 2016
SEMINARIO 6: 18-19 12-13 Marzo 2016

PRECIO: 6 cuotas de 160 €/ cuota.
Matrícula curso 90€

El precio incluye 5 clases prácticas de cocina, comida sábado, documentación teórico y práctica e IVA).

* Consulta temario del curso más abajo. Gracias.

Más información y reservas: INSTITUTO MERIDIANS - Telf. 645. 439.501 / www.institutomeridians.com



CONSULTAS PERSONALES ALIMENTACIÓN ENERGÉTICA con Helena González
Si deseas hacer un cambio en tu alimentación para ganar en salud, solucionar algún desequilibrio físico, mejorar tu calidad de energía y no sabes cómo hacer el cambio y la transición, es conveniente que realices una consulta personal con un experto, que te guíe y te aconseje en este importante paso. Cualquier cambio debe hacerse paulatinamente, respetando a los 3 cuerpos (el físico, el emocional y el mental), y teniendo en cuenta la constitución y condición del momento de la persona.
Visitas personales en Barcelona en Instituto Meridians - Contacto: Telf. 645. 439.501 / www.institutomeridians.com

Seguidores

jueves, 9 de abril de 2009

Història personal d'Helena González

Va néixer un 14 d’agost de 1978 a Barcelona. Avui, encara continua vivint a Canet de Mar on va créixer i on gaudeix dels seus racons, de la seva gent, de la muntanya i del mar!

Un cop finalitzats els estudis primaris i frustrada la seva intensió de convertir-se en hostessa de vol, estudia la carrera de Turisme a Barcelona. El seu desig aleshores ja era viatjar i descobrir món!

En aquesta època, als 18 anys, va tenir el seu primer contacte com a pacient de Medicina Tradicional Xinesa (MTX).
Amb problemes digestius des dels 14 anys, i diagnosticada pel metge amb Síndrome del Colon Irritable, va decidir provar l’acupuntura.
Va visitar en Francesc Miralles, un gran terapeuta de MTX. Les sessions d’acupuntura van ser tot un èxit: els seus problemes digestius van desaparèixer ! Seguint els seus consells, va retirar els productes làctics de la seva dieta i amb poc temps va poder comprovar com la seva rinitis crònica disminuïa considerablement.
Va continuar tractant-se amb acupuntura periòdicament i amb el temps la seva salut, física i emocional, va millorar considerablement.
Al 2004, gràcies a Charly Nieves, terapeuta de MTX, que aleshores estudiava 1er de MTX va començar a conèixer d’aprop aquesta desconeguda i misteriosa medicina. Devorava els seus llibres i no deixava de fer preguntes.
Aviat es va apuntar a un curs de Psicologia Oriental amb en Francesc Marieges, tot un expert en MTX i en la teoria de les 5 Fases.
Fascinada, un cop finalitzat el curs, va decidir matricular-se aquella mateixa tardor en MTX.
Es va submergir de ple en el món de la MTX i les seves teories. Ben aviat va incorporar a la seva vida molts dels coneixements que anava assolint. La seva visió de les coses, dels fenòmens, de les relacions anava canviant. Ho observava tot amb uns nous ulls: yin i yang, 5 fases, insuficiència, excés.... Tot tenia sentit i podia entendre millor el funcionament del cos, la natura...
Va començar a canviar certs hàbits, entre ells, l’alimentació, un tema que l’interesava especialment. Havia comprovat com petits canvis en la dieta produïen grans beneficis en la seva salut.
Amb l’assignatura de Dietètica Energètica, va poder aprofundir més en aquesta fascinant visió de l’alimentació. Va descobrir llibres i autors especialitzats en alimentació energètica: Dr. Jorge Pérez-Calvo Soler, Montse Bradford, Olga Cuevas. Per segona vegada, té la sensació de descobrir un nou món.
A mida que integrava nous conceptes i nous coneixements, millorava la seva alimentació, i amb conseqüència, la seva salut.
Al 2008, motivada per conèixer més sobre l’alimentació natural i amb l’objectiu de fer pràctiques de cuina, comença a Barcelona la formació en Alimentació Natural i Energètica amb Montse Bradford.
Amb aquesta formació aconsegueix integrar els conceptes sobre aquesta temàtica i portar-la a la pràctica clínica junt amb l’acupuntura amb uns resultats extraordinaris.

Actualment, porta la coordinació general de l'escola de la Montse Bradford i treballa com a terapeuta a Barcelona, al centre Terma de Poblenou, i  al centre Espai Zen d'Arenys de Mar .

Imparteix classes d'Alimentació Energètica a l'escola Mens Venilia, tallers de cuina i Alimentació Energètica a Casa Elizalde (Barcelona) i a l'escola de cuina La Torre de Tordera (www.cuinaenergetica.wordpress.com).


Participa també en el programa de ràdio dedicat a la salut "Connecta amb el cos"(Ràdio Canet, 106.7 FM, http://www.connectaambelcos.com/) junt amb Ruben Alvarez.

No hay comentarios: